Overbeeke&co

Menu

Coaching als professionele begeleiding

Er wordt veel verwacht van een leidinggevende. Duurzame inzetbaarheid van medewerkers, sturen op afstand, nieuwe vaardigheden en werkgeluk. Dat laatste speelt een steeds belangrijkere rol.

Medewerkers willen niet langer alleen gestuurd of geïnstrueerd worden, maar ze zoeken ondersteuning en meer aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Dat is een hele transitie. Dan is het fijn en soms noodzakelijk om met iemand te sparren en te spiegelen. Bijvoorbeeld over:

  • op afstand leiding geven
  • het behalen van de doelen
  • het krachtenveld binnen je organisatie
  • de continue kwaliteitsverbetering van je team en van jezelf 
  • overzicht en duidelijkheid creëren binnen alle veranderingen

 

 

Blended coaching

Coaching als professionele begeleiding om zelfgekozen doelen te behalen. Uiteindelijk doe je het zelf, met tijdelijke hulp/ondersteuning. Ellen Overbeeke coacht leidinggevenden, teams en professionals binnen de overheid en het bedrijfsleven. In een mix van online en live coaching. Op de werkplek waar mogelijk, met online ondersteuning. Blended coaching dus.

Coaching: vaag en voor watjes

Waarom zou je jezelf wijs maken dat je alles alleen moet kunnen? Deze tijd stelt hoge eisen aan organisaties, teams en onszelf. We moeten constant keuzes maken en verantwoordelijkheid nemen. Hoe belangrijk is het dan om jezelf te kennen en zelf aan het stuur te staan. Ellen helpt je om doelgericht aan de slag te gaan. En ja, het kan soms confronterend zijn om te ontdekken waarom je doet wat je doet. Coaching is daarom niet voor 'watjes', maar wel voor personen die zelfonderzoek willen doen en leiderschap willen nemen over hun eigen leven.

Gun jezelf aandacht in de hectiek van alle dag!

Neem contact op