Overbeeke&co

Menu

Coaching als professionele begeleiding

Er wordt veel verwacht van een leidinggevende. Sturen op afstand, duurzame inzetbaarheid van medewerkers, nieuwe vaardigheden en werkgeluk. Dat laatste speelt een steeds belangrijkere rol.

Medewerkers willen niet alleen gestuurd of geïnstrueerd worden, maar ze zoeken ondersteuning en meer aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. En na twee jaar coronamaatregelen hebben medewerkers ook verschillende wensen ten aanzien van het organiseren en plannen van hun werk. Dat is een hele transitie. Dan is het fijn en soms noodzakelijk om met iemand te sparren en te spiegelen. Bijvoorbeeld over:

  • leiding geven op afstand
  • een nieuw evenwicht vinden in hybride samenwerking
  • focussen 
  • het beste uit een team te halen
  • persoonlijke ontwikkeling

Blended coaching

Coaching als professionele begeleiding om zelfgekozen doelen te behalen. Uiteindelijk doe je het zelf, met tijdelijke hulp/ondersteuning. Ellen Overbeeke coacht leidinggevenden, teams en professionals binnen de overheid en het bedrijfsleven. In een mix van online en live coaching. Op de werkplek waar mogelijk, met online ondersteuning. Blended coaching dus.

Coaching: objectieve feedback

Waarom zou je jezelf wijs maken dat je alles alleen moet kunnen? Deze tijd stelt hoge eisen aan organisaties, teams en onszelf. We moeten constant keuzes maken en verantwoordelijkheid nemen. Hoe belangrijk is het dan om jezelf te kennen en zelf aan het stuur te staan. Ellen helpt je om te focussen en doelgericht aan de slag te gaan. En ja, het kan soms confronterend zijn om te ontdekken waarom je doet wat je doet, dingen steeds uitstelt. Coaching is daarom geschikt voor personen die zelfonderzoek willen doen en leiderschap willen nemen over hun eigen leven.

Gun jezelf aandacht in de hectiek van alle dag!

Neem contact op