Overbeeke&co

Menu

Communicatie

Of het nu heel goed gaat met een bedrijf of dat een organisatie juist in een ingrijpende transitie zit. Tijd besteden aan interne communicatie is voor elke organisatie essentieel. Helaas is dit gebied vaak een ondergeschoven kindje. 

Naast aandacht voor de kwaliteit van het management en de medewerkers is het doorlopend in dialoog zijn met medewerkers cruciaal voor een onderneming. Cruciaal om te overleven en te groeien.

Ellen Overbeeke verbindt een schat aan ervaring op het gebied van communicatie aan het vermogen om individuen en teams te snappen en te verbinden. Ze is een gesprekspartner voor management op het gebied van visie- en strategieontwikkeling op communicatief vlak. Ze begeleidt organisaties in het vaststellen van hun kracht, het bedenken van hun verhaal. Bij voorkeur samen met de medewerkers. Want daar ligt haar focus: het verbinden van medewerkers met de personen die de eindbeslissingen nemen; de top van een onderneming.

 

 

Vier voordelen van samenwerken met Ellen Overbeeke:

  1. Sparringpartner, breder dan communicatie: verandermanagement, organisatieverandering, gedragsverandering, verbeterprocessen
  2. Flexibel in rollen: leiderschap coach, communicatiestrateeg, sparringpartner, interim leidinggevende, gespreksleider
  3. Werkt nauw samen met zeer ervaren management consultants op gebied van organisatieverandering (Rechtsdraaiende Organisatie)
  4. Krachtig en ruim netwerk op gebied van communicatie

Serieus aan de slag met communicatie?

Maak gelijk een afspraak